Om företaget
På Ejmunds Gård hittar ni Märtha och Pontus Norman, Märtha är den sjätte generationen på gården. Gården har varit i familjen Normans ägo sedan 1862. Djuren på Ejmunds Gård får naturligt bete och är lösgående, vilket bidrar till att hålla landskapet öppet och att bevara den biologiska mångfalden. Gården blev 2012 första nötköttsproducenten i Sverige som miljömärkte sitt kött med Svenskt Sigills Klimatcertifikat vilket innebär att man följer strikta regler för djurens mat och miljö.
Produkter och produktion
Vintern tillbringar djuren i stora luftiga stallar där de går fritt på en ströbädd av halm. Det helt vegetabiliska GMO-fria fodret är också fritt från antibiotika och soja. När gräset blir grönt släpps djuren ut.
Var finns företagets produkter?
Ejmunds Gård erbjuder nötkött av hög kvalitet direkt från gården på Gotland! Köttdetaljer som biff, entrecote, fransyska, oxfilé och mycket mer. Utöver detta säljer man även hamburgare, pastrami och nötfärs. Öppettider är normalt måndag-fredagar kl 10-17 samt lördag kl 10-16. För mer info kontakta Ejmunds.